My wedding shoes

Imorgon är det den 9 juni och vår efterlängtade bröllopsdag. Efter att ha planerat vårt bröllop i nästan ett års tid är det med en otroligt stor längtan och glädje jag ser fram emot morgondagen. Det riktigt pirrar i hela kroppen.

Jag längtar efter att få träffa alla vänner och släktingar som har tagit sig ända hit för vår skull. Jag längtar efter att få bära min drömklänning, mina fina självdekorerade skor och få bli fint tillfixad. Jag längtar efter att få se vår fina festlokal helt dekorerad, äta all god mat vi beställt, festa loss till våra favoritlåtar och njuta av alla fina tal som kommer att hållas under  kvällen. Men mest av allt längtar jag efter att få gå längs kyrkogången med Rasmus bredvid mig. Få lova att alltid älska honom inför Gud och alla våra vänner och att få börja vårt framtida liv ihop som man och hustru. Just nu är jag så otroligt lycklig och tacksam för allt som händer i mitt liv. I’m living the dream =)

Det kommer bli en liten paus här på bloggen i några dagar (vilket ni kanske förstår) men efter bröllopet kommer jag försöka fortsätta ladda bloggen med många inspirerande inlägg. Självklart kommer ni även att få se glimtar från bröllopet. Tack till alla er läsare för att ni har följt med på min resa mot bröllopet och för alla underbara kommentarer och lyckönskningar. Ni är helt fantastiska! Om allt går som det ska blir nästa inlägg som Victoria Lenefors.

1 dag kvar till vår dag ♥

You may also like