Hur hann jag?

Nu har det gått några månader sedan jag slutade med alla mina politiska uppdrag. Just då kände jag att tiden inte räckte till, att jag inte kunde prioritera andra saker jag ville göra och jag ville inte leva mitt liv styrd av min kalender. När jag väl slutade minns jag att jag tänkte vad jag skulle göra med all ledig tid. Mina uppdrag krävde ofta 3-4 kvällsmöten i veckan och ibland var det heldagsmöten. Mellan mötena klämde jag in ca 5 träningspass i veckan samtidigt som jag jobbade heltid, planerade bröllop, träffade min familj varje helg, ja ni förstår hur mycket ledig tid det skulle bli.

Idag ser mina kvällar fortfarande likadana ut. Jag är fortfarande lika trött om kvällarna när jag kommer hem, hinner inte med mycket mer än att packa matlåda och förbereda för morgondagen, ser inte fler program på TV, tränar inte fler pass (okej min träning är betydligt effektivare och hårdare nu) och hinner inte träffa fler vänner (vilket var en av mina prioriteringar). Förvisso ses jag och Rasmus mer om kvällarna nu när våra kvällsmöten inte krockar vilket är ett plus. Men ändå.. Hur hann jag med allt?

Under min mest hektiska period vet jag att jag skrev här på bloggen att om jag skriver in att jag ska göra något i kalendern blir det av. Kanske är det det jag ska återvända till? Just nu ekar kalendern tom bortsett från några utbildningsdagar jag har längre fram. Kan det vara så att när livet är så inplanerat och inrutat, när till och med tid med min man behöver bokas in i kalendern, att man blir mer effektivare och mer produktiv?

You may also like