DIY Spetsa glasen – Lace candle holders

Jag fick några frågor om vart jag har köpt mina glasljus med spets som fanns med i min ljusdekoration igår. Jag har pysslat ihop dem själv med lite spets som blev över från ett tidigare projekt och glasburkar som tog plats i skåpet. Hur enkelt som helst att göra och vad passar inte bättre än fina ljus nu i vintermörkret? Här ser ni hur jag gjorde.20121209-201729.jpg

Du behöver: glasburk, spetstyg, sidenband, limpistol och en sax.

Tvätta rent glasburken. Skär till spetstyget så att den täcker glasburken. Limma fast de två ändarna av tyget med en limpistol. Knyt ett sidenband runt och lägg i ett ljus. Ett billigt sätt att skapa fina dekorationer till hemmet.

Vad tycker ni om spetsljusen?

Posted in DIY

6 thoughts on “DIY Spetsa glasen – Lace candle holders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>