DIY Denim and lace

Lace-Shorts-1B

Är det något jag gillar att pyssla med så är det att göra om gamla plagg. I somras var ett av mina favoritprojekt att dekorera de här rosa shortsen med ett gammalt spetstyg jag hade över från ett tidigare projekt. Jag valde att klä shortsens fickor med spetstyget.

1. Du behöver ett par shorts, spetstyg, sax, nål och tråd
2. Klipp ut spetsen efter fickans mått. Jag valde att behålla den fållade kanten på mitt spetsband upp- och nertill.
3. Vik in kanterna så du inte får en trådig kant.
4. Sy fast tyget för hand längs med fickan. Var noga med att inte sy ihop fickan (som jag lyckades göra på första fickan)
5. Shortsen är klara och redo att användas.
Jag hoppas att du gillar det här enkla men roliga DIY-projektet. Mer av detta kommer jag definitivt göra till sommaren.

You may also like