Today I want to wear this


Jeans H&M // Svarta pumps Bianco // Vit tröja H&M // Clutch (gammal) // Armband Hermés

Idag hade jag velat klä mig i uppvikta jeans med en vit stickad tröja, svarta spetsiga pumps och en snygg väska till. Snygg och enkel vardagsoutfit, eller vad säger ni? Istället har jag på mig två lager tjocktröjor, långkalsonger, mössa och ryggsäck. Not so fab. Det blir lätt så när jag för tillfället bara varvar jobb med träning. Saknar tiden i New York då jag gick omkring i mina JC och höga pumps.

Imorgon ska jag däremot på releasefest för Rasmus bok Amatören och då blir det till att klä upp sig när det ska minglas. Looking forward to it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>