DIY Love Bracelet

IMG_3082

I New York spenderade jag många eftermiddagar på Michaels som är en hobbybutik med alla möjliga pysselsaker. Bland annat hittade jag det här paketet med små bokstäver. Perfekta att använda till smycken eller varför inte till små glasmarkörer till bordsplaceringen?

Eftersom jag är en sucker för armband valde jag att göra några armband med olika budskap på.

1. Du behöver ett band (jag använde ett i guldtråd men skinnband fungerar annars bra), smyckespärlor och en sax.
2. Klipp bandet så att det går lite mindre än två varv runt din handled och välj ut vilka bokstäver du vill ha.
3. Trä igenom bandet genom bokstäverna.
4. Fäst en knut på vardera ände av bokstäverna för att hålla dem på plats.
5. Fäst ändarna av bandet på motsatt sida med en knut för att kunna dra ihop armbandet.

You may also like