About

VictoriaBrikho.se is all about following your dreams and creating a beautiful life.
I share daily inspiration, fashion outfits, DIY projects and moments from my everyday life.

Welcome to my blog and my life as I live it.

_________________________________________

Välkommen till min blogg och kul att du klickat dig hit för att läsa om vem jag är. Jag heter Victoria Lenefors, tidigare Brikho, är 29 år och jobbar sedan fyra år som tandläkare. Jag är syrian, har hjärtat åt vänster och har blivit lite av ett träningsfreak de senaste åren. Den 9 juni 2012 gifte jag mig med mannen i mitt liv och tillsammans skapar vi nu vårt framtida liv ihop och följer våra drömmar. Den här bloggen handlar om just det, om drömmar. Att skapa dem, sträva efter dem och att leva dem.

Lämna gärna en kommentar!


6 reaktion på “About

  1. Georg Gullstrand

    Som en gammal man är jag ganska luttrad av politiska uttal, men i detta fall tycks det än finnas hopp, jag är för ett samhälle där vi alla gör vad vi förmår för en dräglig tillvaro. För att kunna uppfylla detta behövs politiker som lyssnar även på dem som står utanför det egna ledet och framför allt inte suddar ut sin egen identitet genom allianser, med detta menar jag inte att det inte går att samarbeta för att uppnå resultat, men jag skiljer på allianser och samarbete. Vill med dessa ord önska Dig framgång i det politiska livet och hoppas Du fullföljer de intentioner som Du beskrivit, lycka till.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>